Raambekleding maakt het verschil!

Geef je huis met onze raambekleding een geheel eigen uitstraling. De keus in raambekleding is enorm. Wij hebben rol- en vouwgordijnen, duo-rolgordijnen, plissé, duette, paneelgordijnen en jaloezieën (horizontaal en verticaal) in alle kleuren, materialen en patronen die je maar wenst.

Onze collectie raambekleding hebben we onlangs uitgebreid met schitterende shutters van Zonnelux. Kom langs in onze winkel en laat je verbazen door de sfeer die shutters kunnen creëren in je huis. Met de lichtspelingen van shutters krijg je het gevoel in het buitenland te wonen. Raambekleding houdt niet alleen de felle zon buiten, maar je creëert er ook nog eens de juiste sfeer mee in je huis.

Uniek bij Trendz is het merk KeJe, de ideale oplossing voor kunststof draaikiep-ramen. Duettes in een frame monteren wij op het raam met een magnetische plakstrip. Ontsierende schroeven zijn niet meer nodig.

Bij Trendz heb je onder meer de keuze uit de merken Zonnelux, Keje, Toppoint en Dutch/Sunco. Alle raambekleding leveren we op maat! Wanneer je dat wilt, komen we gratis bij je thuis alles opmeten, zodat we zeker weten dat je de juiste maat krijgt geleverd. Onze vakmensen komen de raambekleding bij jou thuis monteren.