© Kirsten Bunschoten 2014
Meubelstoffeerderij   Trendz

Nieuws...

18 december 2018:

Wij gaan uitbreiden! Vanaf 1 januari 2019 betrekken we de winkelruimte naast ons erbij. Je kunt dan ook bij ons terecht voor gordijnen (inclusief maken en ophangen!) en refurbished meubelen.

1 maart 2017:  wij gaan verhuizen!

Door toenemende drukte is onze huidige locatie te klein geworden. Daarom gaan we op 1 maart verhuizen naar een nieuwe locatie, namelijk aan de Aaldert Geertsstraat 43 in Olst! We zijn daar nog wel enige tijd bezig met verbouwen, maar het stoffeerwerk ligt intussen zeker niet stil. Je bent er dus van harte welkom!

Gordijnen

Sinds medio december 2018 zijn wij dealer van Vadain!

Bij ons verkrijgbaar:

Monto Vitri

Een oer-Hollands product. Friese nuchterheid gecombineerd met jarenlange stoffeerervaring en als uitgangspunt kwalitatief hoogwaardige meubels ontwikkelen met een zeer goed zitcomfort. De Monto Vitri collectie kenmerkt zich door een verscheidenheid aan modellen. De filosofie hierachter? Deze is simpel maar doeltreffend. Geef de klant de mogelijkheid een “custom made” meubel in huis te halen. Ieder mens is uniek en dat geldt ook voor onze stoelen. Al meer dan 15 jaar blijkt dit een goed werkende formule.